Blogi

Blogi

Ensimmäinen Julkaisu

MinäPosted by Pinjamari Jirout Thu, September 01, 2016 16:47:15
Olenkin jo Facebookissa ja Instagramissa jakanut itsestäni ja omasta tyylistäni kuvia, mutta silti sivustoni tuntui kovin persoonattomalta. Blogin avaaminen tuntui sopivalta ratkaisulta tähän ongelmaan, eli tässä sitä ollaan (taas). Joskus nuorempana olen yrittänyt pitää blogia vaihtelevalla menestyksellä, sillä työ ja koulu pitivät minut niin kiireisenä, että intohimo kirjoittamiseen lopahti nopeasti. Toivon, että tällä kertaa tilanne on toinen ja pääsen nauttimaan bloggaamisesta sen oikeassa merkityksessä.

Itse olen kotoisin Siuntiosta ja muuttanut myöhemmin Espoon kautta Helsingin keskustaan. Myönnettäköön, että tyylini on muuttunut paljon asuinpaikan ja muiden elämänvaiheiden kautta ja muokkautunut mitä ihmeellisimpien kokeilujen myötä sellaiseksi kuin se nyt on.

Itse kuvailisin itseäni melko huolettomaksi, mutta lisään aina jotain vulgaaria maustamaan asujani. Olen kuitenkin melko höveli siinä mielessä, etten omista fööniä tai hiuslakkaa, kynteni ovat usein laittamattomat ja viimeksi kun yritin laittaa irtoripsiä, vedin ne vessanpöntöstä alas turhautuneena. Pidän silti todella korkeista kengistä, isoista koruista ja naisellisuudesta.


Päädyin tekemään sitä mitä teen monien eri mutkien kautta. Olen aina rakastanut muotia ja jotenkin (muistaakseni) 13-vuotiaana äitini kysyi, haluaisinko mennä malliksi Nansolle. Tietenkin halusin! Ja yli 10-vuotta ja monet kuvaukset myöhemmin, teen edelleen töitä niin kameran edessä kuin sen takanakin. Tein siinä välissä myös 4 vuotta töitä Zarassa ja osallistuin vapaaehtoiseksi avustajaksi muotinäytöksiin ja näytelmiin puvustuksen puolella. Rakastan sitä mitä teen ja on aivan upeaa jatkaa eteenpäin valitsemallani polulla.

(Kuvat on muuten ottanut Sooloartisti-Ystäväni Afromikko. Lahjakkaan muusikon lisäksi hänestä löytyy ainesta niin valokuvaamiseen, kuin videoiden tekemiseenkin.)

  • Comments(0)//blogi.jiroutconsulting.fi/#post0